Kjøpe Bitcoin

Bitcoins og bruk

Når du endelig har kjøpt din første Bitcoin og det eneste du ønsker å gjøre med denne Bitcoinen er å kjøpe deg noe, kan det være smart og først finne ut hva du kan kjøpe og hvor du kan bruke disse digitale myntene. Flere og flere steder lar deg betale med Bitcoin. Du kan kjøpe kaffe med Bitcoin og du kan kjøpe klær. 50 Cents solgte CDer noen år siden hvor han lot oss kjøpe musikken hans med Bitcoin.

Ser vi mot andre lang som Canada har de satt opp en minibank for Bitcoin. Det er jo ganske modig gjort. I USA har VISA blitt med på et samarbeid hvor du kan veksle inn Bitcoin mot et VISA kort, som du igjen kan gi i gave slik at du på denne måten kan få brukt pengene. Det største hinderet i bruken av Bitcoin som betalingsmiddel er at de store og internasjonale finansmiljøene motarbeider Bitcoin. Bitcoin er en konkurrent til måten vi tenker på om penger, måten vi overfører penger og måten vi bruker penger. På grunn av dette blir Bitcoin motarbeidet.

Kjøpe Bitcoin

Selv om bruken av Bitcoin fortsatt kan være noe vanskelig på forskjellige kjøp og salgssteder rundt omkring i byer, er det fortsatt lett å kjøpe Bitcoin samtidig som det er lett å selge Bitcoin. Det finnes mange forskjellige plattformer som hjelper deg med å kjøpe Bitcoin og som hjelper deg med å selge Bitcoin. Du kan til og med tjene penger på å hjelpe andre med å kjøpe og selge Bitcoin. Bitcoinverdenen kaller disse hjelperne bitcoin gruvearbeidere, eller miners.

Gruvedrift, eller mining som det kalles på engelsk, er konseptet hvor en tredjepart gjør selve data og programvarearbeidet for at du som selger og jeg som kjøper får det vi begge ønsker. Du ønsker penger og jeg ønsker eierskap. Hjelper du til med denne jobben så får du betalt i Bitcoin. Du får betalt av de som kjøper og selger. Et slags gebyr for å få jobben gjort. Dette i seg selv er ikke så krevende. En annen side av mining er også å finne Bitcoin som enda ikke er funnet.

Kjøpe bitcoin

21 millioner

Det er totalt 21 millioner Bitcoin. Av disse er i skrivende stund ca. 5 millioner Bitcoin fortsatt ute av systemet og klare til å bli utdelt. Disse Bitconene er som sagt satt til side for gruvedriften som jobber med å holde nettverket oppe og samtidig gjøre nettverket mer stabilt. Jo flere som jobber med å få alle transaksjonene til å gå smertefritt gjør at nettverket er mer stabilt. Det er viktig at folks om ønsker å kjøpe og selge Bitcoin faktisk får kjøpt og solgt Bitcoin. Fungerer ikke transaksjonene lengre, så fungerer heller ikke Bitcoin sin funksjon. Det sies nå at alle Bitcoin vil være i systemet i ca. 2140. Det er jo veldig lengre til. Jo lengre tiden går jo færre Bitcoin får man får å grave de frem.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *