Når lånesøknaden er signert

Når du har signert lånesøknaden skal den inn til behandling ved en saksbehandler. Her blir din økonomiske situasjon vurdert opp mot søknaden din, og på bakgrunn av dette, vil du få vite om den blir godkjent eller ikke.

Hvis du får godkjent lånesøknaden vil du få tilbud om en låneavtale, denne blir fote sendt med epost, og du skal signere selve lånedokumentet. Her fungerer det på akkurat samme måte. Du skal lese låneavtalen og godkjenne den med din elektroniske signatur – enklere kan det ikke bli!

Elektronisk signatur forplikter

En elektronisk signatur med BankID er på linje med en skriftlig signatur i juridisk forstand. Det betyr at med en gang du signerer en låneavtale så er du forpliktet til å å gå avtalen i gjennom, men det er et lite forbehold. I Norge har vi en lov som gjelder for bestilling av varer og tjenester på nett, hvor du alltid har 14 dager angrerett, noe du kan benytte deg av hvis det er en eller annen årsak til at du vil trekke deg fra avtalen. Når de 14 dagene utløper er du forpliktet i henhold til avtalen og det gjelder i mange sitasjoner hvor du benytter deg av BankId til å signere elektronisk.

Les mer på https://loans.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *